F r e d a g

image

Vilken otroligt bra dag vi haft idag.
Började dagen med brak-frukost med kidsen och eftersom det var så varmt både ute och inne så tog vi med lite leksaker till parken; där min syster även kom ut å lekte med oss. Mycket trevlig förmiddag! Vi begav oss hemåt kring lunch där vi åt fisk, och efter lunch tog jag en nap med mini.. det blev en 2hs haha. Skönt när jag ändå skulle jobba 18-22.30. Svärisarna kom förbi på en kaffe, även Johan. Sen var jag på jobbet vid 18. Stannade där till 21, så fick gå hem lite tidigare, skönt iom att jag inte var helt okej i magen ändå. Jag har varit okej i magen under dagen, inte alls som igår eller tidigare. Så det kommer väl i vågor. Och beror säkert på vad jag äter oxå. Så nu ska jag göra en planering kring middagen nästa vecka. Blir både planering och handling i helgen.. ☺

Nu kan det bara bli bättre! 🌸