E s p l a n a d e n

Nu har jag pratat med en tjej på vårdscentralen som också tyckte att det lät konstigt med min mage. Hon har bokat in mig på en undersökning med en läkare, fanns dock ingen tid förrän den 16 juli. Så under tiden ska jag äta som vanligt så inte proverna blir ”bättre eller sämre”. Eller rättare sagt; inte äta glutenfritt bröd (även om jag kanske mår bättre) för proverna kanske inte visar att det är gluten jag har osv.. så jag ska försöka leva som vanligt! Med magontet! Fan.

Nu nör jag äntligen tog mitt mod å ringde så hade jag såklart önskat att de hade en tid direkt.. men förstår att det är många som är sjuka och så lite personal under sommaren. Mdn nu har steg 1 startat; jag har kontaktat de. Steg 2 blir undersökningen den 16e sen får vi se vad de säger och vill göra med mig.

Åh vad jag inte tycker om det här.
Men jag vill såklart må bra.
Så det här är det rätta (försöker jag intala mig om iaf!)